Номерні знаки якого виду використовуються в Україні?

Главная Статьи Номерні знаки якого виду використовуються в Україні?

Прайс на изготовление автономеров

 

Комплект автономеров 400 грн.
Один номер250 грн.
Мотоцикл/прицеп 300 грн.
Американского типа (с рамкой)500 грн.
Один номер образца 1965г. 300 грн.

 

Для всех типов номеров срок изготовления от 20 минут до 10 часов.Подробнее о сроках можно уточнить у оператора

Кожен автомобіль, транспортний засіб, що перебуває на території сучасної України повинен мати індивідуальне маркування - номерний знак. Існують певні правила, про які ви можете прочитати в інших наших статтях, згідно якому відбувається реєстрація транспортного засобу та видача номерних знаків.

Правила отримання номерних знаків і нанесення на них певних символів, протягом усіх років незалежності нашої країни зазнали кардинальних змін. Так, всі номери пройшли перереєстрацію близько чотирьох разів у МРЕВ.

Саме тому часто виникає питання про те, які номерні знаки якого виду використовуються в Україні.

Для того, щоб відповісти на це питання можна перечитати велику кількість літератури, але ми вам дамо відповідь і у вас навіть не виникне зайвих питань. Отже, давайте почнемо!

Всі номерні знаки, які видаються на території України для цивільних осіб складаються з 8 символів. На першому місці літерні символи, які позначають певну область, потім індивідуальний циферний знак та букви, схожі з латинськими. В Україні 26 областей і стільки ж позначень, детальну розшифровку ви можете побачити на нашому сайті.

Крім цього, всі номери поліції мають синій фон. Автознаки, які були видані на певний час і мають назву "транзит" відрізняються червоним кольором. Номерні знаки уряд України мають особливу циферную маркування від 00 до 999. Також за особливими правилами реєструються військова техніка, МНС, МВС і дипломати інших країн.

Номерні знаки для мотоциклів мають маркування в три ряди: перший і третій ряд - це літери, посередині - цифри.